یکی از مهمترین مسایل به هنگام بسته بندی انتخاب درست و به جای ظرف آن می باشد. مواد غذایی مانند مربا و … باید در ظروفی بسته بندی شود که کمترین احتمال برای خراب شدن آن باشد و هم چنین کمترین تاثیر را بر ماده ی غذایی ریخته شده در آن بگذارد.
ظروف بسته بندی شیشه ایی که به جار معروف بوده برای این کار مناسب بوده چرا که شیشه از لحاظ شیمیایی خنثی بوده و ماده ی غذای را می تواند به بهترین شکل در خود نگه داری کند.
خریداران عمده این ظروف کارخانه داران و تولیدکنندگانی بوده که به سلامت و بهداشت بسیار اهمیت داده.