از مزیت های استفاده از جارهای شیشه ایی می توان به غیر قابل نفوذ بودن آنها نسبت به اکسیژن و موارد دیگر نام برد.
علاوه بر این موضوع این ظروف با این قابلیت باعث شده تا مواد غذایی مانند روغن و … با داوام بیشتری در آنها نگه داری شوند.
همیشه در بسته بندی ها عمدتا این هدف دنبال می شده تا زمان نگه داری به بیشترین مقدار خود برسد بدون آنکه صدمه ایی به مواد ریخته شده در آن وارد شود ک بهترین گزینه در انواع بسته بندی نوع شیشه ایی بوده چرا که از لحاظ بهداشتی هم بسیار خوب بوده و واکنشی با مواد غذایی نشان نمی دهد.