خرید جار شیشه ای با قیمت مناسب در اصفهان یکی از خواسته های تولید کنندگان مواد غذایی مانند ترشیجات، عسل، مربا و غیره.. است. گروه تولیدی جار و پت دینا به دنبال رفع این نیاز است. شما میتوانید بهترین قیمت بازار را در سایت های جار دینا پیدا و تهییه کنید.
تاریخچه و میزان استحکام جار های شیشه ای
ظرف ها و جار های شیشه ای یکی از کالا های است.
که مصرف آن زمینه تاریخی و قدمت فراوانی در تمدن های ابتدایی و بعد ها در زندگی روز مره ما پیدا کرده است.
امروز برخی از این استفاده هارا برای شما ذکر میکنیم و اندکی از قدمت این کالای
پر استفاده برای شما می گوییم:
ظرف های شیشه ای در هزاران سال پیش در مصر باستان ساخته شده اند این ظروف در زندگی روزمره استفاده می شده، شکل کره ای مستحکمترین حالت بین انواع بوده، استوانه در درجه دوم استحکام و مستطیل ضعیفترین شکل از نقطه نظر هندسی است به همین علت است که شکل ظروف شیشهای استوانه انتخاب شده است.
کاربرد جار و پت
جار ها و پت ها کاربرد بسیار زیادی در زندگی ما دارند و نقش کلیدی را ایفا می کنند برای مثال:
- عسل
- مربا
- ترشی
- حبوبات
- ادویه جات
- انواع ژل ها
- تزیینات مختلف
- سالادها
- قرص ها
- شیرینی ها
- رنگ ها
- و …
ظروف شیشه ای کدر و شفاف
یکی از مهم ترین خواص ظروف شیشه ای خصوصیات گذر نوری آن است.
که به زبان دیگر شفاف بودن یا کدر بودن شیشه است.
مسئله شفافیت و قابل رویت بودن در بسته موجب جلب توجه خریدار ماده غذایی میگردد، ولی این امر خود معایبی دارد مثلا عبور نور مرئی و ماوراء بنفش از شیشه موجب تسریع پارهای واکنشهای نامطلوب نظیر واکنشهای اکسیداسیون، تجزیه رنگها و … میشود.
از مهمترین محاسن ظروف شیشهای خاصیت بی اثر بودن آن از نظر شیمیایی است به عبارت دیگر شیشه در برابر واکنش داخلی بین دیواره خود و ماده غذایی محتوی خود مقاومت نشان میدهد.
انواع ظروف شیشهای
ظروف شیشهای را میتوان بر اساس اندازه دهانه به دو گروه اصلی تقسیم بندی کرد:
۱- جار
۲- بطری
۳- سایر مواد شیشهای
استفاده جار های شیشه ای و پلاستیکی
اکثر کارخانه های مواد غذایی و مواد دارویی از این ظروف استفاده می کنند.
مواد به کار رفته در تولید این ظروف بسیار مورد اهمیت است چرا که بیشترین استفاده از این ظروف در صنایع مواد غذایی و دارویی بوده، پس به سبب در رابطه بودن کیفیت محصول و ماده مورد استفاده برای ساخت این ظروف با سلامتی مشتریان و مصرف کنندگان بسیار مورد توجه و اهمیت است که در ساخت انواع جار(ظروف بسته بندی مواد غذایی و دارویی از جمله عسل، قرص ها،کرم ها، شربت ها، مربا ها و…) از چه موادی استفاده می شود.
انواع جار ها از نظر جنس و متریال ساخت
انواع جار از لحاظ جنس و ماده سازنده آن به طور کلی و جامع به دو دسته ی تقسیم بندی می شود که به شرح زیر است:
1-جار شیشه ایی
2-جار پلاستیکی
تفاوت میان جار شیشه ایی و جار پلاستیکی
یکی از مهم ترین سوالاتی که مشتریان به هنگام خرید ظرف بسته بندی جار پرسیده و در ذهن آنها نقش بسته این بوده که چه تفاوتی میان جار شیشه ایی و جار پلاستیکی می باشد؟ کدام یک بهتر است؟ از لحاظ قیمتی چه تفاوتی با هم دارند؟ و برای محصول خود اگر کدام گزینه را انتخاب کنند بهتر است؟
باید در این جا ذکر کرد مصرف کننده گرامی باید با دقت در محصول تولیدی خود و توجه به کاربرد خود انتخاب کند که کدام ظرف جار مناسب است و در اینجا چند مورد از مزیت ها و معایب این ظروف را به طور مختصر توضیح خواهیم داد.
برای مشاوره و انتخاب بهترین محصول با متنوع ترین طرح ها و قیمت مناسب با شرکت جار دینا از سه راه ارتباطی زیر در تماس باشید.
- شماره تماس: 09135472790
- ایدی تلگرام: jarmarket1@
- کانال تلگرام: jarmarket@